середу, 1 червня 2016 р.

Правила поведінки в зоопарку

Дорогі дітки. Завтра ми їдемо на екскурсію у Рівненський зоопарк. Щоб відвідування зоопарку залишило у вас тільки найприємніші спогади, потрібно дотримуватися правил поведінки, наведених нижче, і звертати увагу на інформацію на вольєрах з тваринами.

Пам’ятайте,  що зоопарк - установа підвищеної небезпеки.
В зоопарку категорично забороняється: 
·       Не  намагайтеся погладити,або доторкнутися до тварини у будь-який спосіб, за винятком тварин контактного  майданчику.
·       Забороняється перелазити через огородження, паркани, бар’єри безпеки, стіни, перетинати рови, ставити дітей на огороджувальні бар’єри, притулятися до кліток та інших конструкцій вольєрів, просувати руки або пальці через загороджувальні сітки та огородження.

·       Забороняється дратувати тварин,  кидати в  тварин та в експозиційні вольєри   каміння, сміття, їжу та будь-які інші предмети.
·       Забороняється годувати тварин.
·       Забороняється вхід на територію зоопарку з повітряними кульками, оскільки вони представляють потенційну небезпеку для тварин.
·       Категорично забороняється купання у фонтані, штучних водоймах та вилов риби, крім місць, спеціально облаштованих для купання (басейн).
·       Забороняється пересуватися  по території парку на велосипедах, самокатах, скейтах, роликових ковзанах.
·       Пересування  територією зоопарку дозволяється тільки по тротуарах.
·       Забороняється фотографувати тварин з фотоспалахом.


Немає коментарів:

Дописати коментар